Shaanxi NHK Technology Co, Ltd je bilo ustanovljeno aprila 2014 in je hčerinsko podjetje podjetja Shaanxi Huike Botanical Development Co., Ltd., ki je bilo ustanovljeno oktobra 1998.


Smo izvozno usmerjeno zasebno podjetniško tehnološko podjetje z uvoznimi in izvoznimi pravicami. Naše podjetje se odziva na tržne trende, poudarja storitve za stranke in zadovoljstvo ter se zanaša na najnovejše tehnologije. Smo visokokakovostni dobavitelj visoko čistih botaničnih funkcionalnih monomerov in standardiziranih ekstraktov z več kot 18 let trajnostnim razvojem. Kot tak smo na področju botanične ekstraktivne proizvodnje vzpostavili dobro blagovno znamko in ugled.


Zavzemamo se za raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo rastlinskih aktivnih sestavin, izdelkov za prehrano živali in izdelkov za mikrobno fermentacijo. Prizadevamo si, da bi postali vodilni v industrijskem in tehničnem razvoju, spodbujevalnik in formulator ustreznih standardov ter zanesljiv dobavitelj visokokakovostnih izdelkov in storitev.


Kultura podjetja

Držimo se ciljev "odlična kakovost, primerna cena, hitra dobavna zmogljivost in izjemna storitev", da naše podjetje postane vaš idealen partner pri poslovno koristnih poslov. Prizadevamo si, da bi naravne vire prek biokemije, napredne znanosti in tehnologije preoblikovali v dosledno visokokakovostne naravne izdelke in z njimi povezane spojine, da bi zadovoljili povpraševanje naših kupcev.


Vrednost Outlook

Znotraj našega podjetja se zavedamo pomena "win-win" narave poslovanja med nami in strankami. Na podlagi te perspektive si ne prizadevamo za preboj tehnologije in proizvodnje. Trdno smo zavezani, da bomo svojim strankam zagotovili kakovostne in poceni izdelke ter dosleden in zanesljiv vir oskrbe.